Stella Fietsen en Rein Veenendaal Fietsen met Opus-3 module!

Sinds kort leveren Stella Fietsen uit Nunspeet en Rein Veenendaal Fietsen uit Veenendaal een model uit hun collectie met de Opus-3 module van Altena-bike. De Stella Driewieler is een e-bike met een lage instap. Op hun website www.stellafietsen.nl vindt u onder de knop ‘elektrische fietsen’ verdere informatie over de driewieler. Op de website van Rein Veenendaal www.reinveenendaal.nl kunt u op de knop ‘maatwerk’  klikken voor informatie over de RVF Flyer-driewieler. We zijn er trots op dat langs deze weg steeds meer mensen hun weg vinden naar een eigentijdse driewieler!

De Stella Nantes met Opus-3 module

Flyer mét Opus-3 module bij Rein Veenendaal

Flyer mét Opus-3 module bij Rein Veenendaal

Cyclevision 2015

 

Op 20 en 21 juni 2015 vond  Cyclevision 2015 plaats. Ook wij waren aar aanwezig met de Opus-3.

Adres: Raceway Venray,Peelweg 47, 5831 AD IJsselstein.

 

Driewielers-Altena versie 2015!

De winterperiode is benut om een aantal technische aanpassingen uit te voeren. De achterbuis van de Opus-3-module heeft een grotere diameter gekregen en voor een aantal onderdelen gebruiken we 3-D printtechniek.

Ook in het buitenland raakt de Opus-3 steeds bekender. De eerste module is inmiddels afgeleverd in België. Op onderstaande foto de ingebouwde module (versie 2015) bij een Sparta E-bike.

Er worden steeds meer evenementen voor ouderen georganiseerd met het thema ‘vitaal oud worden en zijn’. In Nijmegen vindt van 9 t/m 11 april de Beleef Plus (voor 55+) beurs (www.beleefplus.nl) plaats en op 10 en 11 april het STRAKS! event (www.straksevent.nl) in de Ahoy in Rotterdam. De Opus-3 zal te zien zijn in de stands van Blijf Veilig Mobiel (BVM) bij beide evenementen. U kunt de losse module en de ingebouwde module daar bekijken.

Merida elektrische fiets met Bosch middenmotor

Dit is een bijzondere fiets voor een bijzondere klant.

Normaal wordt de Opus-3 module alleen geparelstraald waardoor de module een RVS-kleur (lichtgrijs) heeft. Deze klant wilde juist de module in een zwarte kleur hebben zodat die mooi contrasteert met het voornamelijk witte frame met zwarte accenten.

Daarnaast moest, vanwege de rechterbeenprothese van de klant, ervoor gezorgd worden dat de rechterpedaal stationair in de onderste stand kan blijven. Om dat te realiseren is er een nieuwe cranck gemaakt die middels een kogellager is gemonteerd op de trapas. Als de trapas ronddraait ( in beweging gebracht door het linkerbeen) blijft het rechterpedaal beneden. Met hulp van de Bosch middenmotor kan er toch een aardige snelheid bereikt worden.

Altena-bike levert Opus-3 aan Dutch ID

Dinsdag 25 februari a.s. worden de eerste 10 Opus-3 modules geleverd aan Dutch ID. Dutch ID is de eerste fietsproducent van Hollandse bodem die haar aanbod uitbreidt met een driewieler waarin de Opus-3 module is verwerkt. Altena-bike en Dutch ID bundelen zo expertise en kwaliteit met als resultaat een hoogwaardige driewieler die gezien mag worden!